Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایسنا، دکتر روح‌الله نوری، عضو هیئت علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران در رابطه با یافته‌های پژوهش محققان دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران در زمینه پایش غلظت نیترات در آب شرب تهران که در آزمایشگاه آب و فاضلاب این دانشکده انجام شده است، گفت: نمونه‌گیری برای اجرای این پژوهش در دو فصل بهار و پاییز از آب شرب منازل ۱۰۰ نقطه تهران که به صورت همگن در کل مناطق تهران توزیع شده بود، صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره نتایج حاصل از سنجش میزان نیترات آب شرب تهران، اظهار کرد: غلظت نیترات در تمامی نمونه‌های آب شرب تهران که در فصل بهار گرفته شده بودند، کمتر از حد مجاز استاندارد (۵۰ گرم بر لیتر) بود. اندازه‌گیری‌ها نشان داد که بیشینه غلظت نیترات در نقاط نمونه‌برداری حدود ۲۳ میلی‌گرم بر لیتر یعنی کمتر از نصف حد مجاز استاندارد بود. در این فصل منابع آب سطحی (سدها) سهم بیشتری از منابع آب زیرزمینی (چاه‌ها) که غالباً غلظت‌های بالاتری از نیترات دارند در تأمین آب تهران برخوردارند.

عضو هیئت علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران درباره نتایج آزمایشات بر روی نمونه‌های برداشت‌ شده در پاییز نیز گفت: در ۸ نمونه از ۱۰۰ نمونه، غلظت‌های بالاتر از حد مجاز استاندارد مشاهده شد که دلیل عمده آن سهم بیشتر منابع آب زیرزمینی در تأمین آب شرب تهران در این فصل بود. به دلیل کاهش منابع آب سطحی، بخش عمده‌ای از آب شهر تهران در این فصل را منابع آب زیرزمینی تشکیل می‌دهند و همین امر دلیل اصلی بالاتر بودن غلظت نیترات در آب شرب تهران در فصل پاییز نسبت به فصل بهار است.

دکتر نوری افزود: نتایج این پژوهش نشان داد که تصور عمومی درباره آلودگی بالای آب شرب تهران به نیترات صحیح نبوده و آب تهران از کیفیت مناسبی در ارتباط با میزان نیترات برخوردار است و با ملاحظات مدیریتی مناسب می‌توان مشکل اندک مشاهده شده در آلودگی آب در فصل پاییز را نیز برطرف کرد.

عضو هیئت علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران در پایان تاکید کرد: آمادگی داریم طی تفاهم‌نامه با اداره کل آب و فاضلاب استان تهران، نتایج این پژوهش را به صورت کامل در اختیار ذی‌نفعان قرار دهیم و طرحی علمی برای پایش مستمر کیفیت آب تهران در تمامی فصل‌ها تعریف و اجرا کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، نتایج پژوهش محققان دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به سرپرستی دکتر روح‌الله نوری، در ژورنال تخصصی Journal of Cleaner Production با ضریب تأثیر ۱۱ منتشر شده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۷۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست

مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی افزود: اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت.

منبع: روزنامه قدس تکتم بهاردوست

دیگر خبرها

  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان
  • نتایج جالب یک پژوهش علمی درباره زنان
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • تداوم بارش‌های همدان تا فردا صبح/ مسافران نگران مسدود شدن جاده‌ها نباشند
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • تجلیل از استاد نمونه دانشگاه حکیم سبزواری
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری