Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در پاسخ به سوالات اعضای شورای اسلامی شهر تهران در صحن امروز شورای شهر اظهارداشت: دو رودخانه کرج و جاجرود منابع تأمین آب در این منطقه هستند. اولین جایی که شبکه مدرن آبیاری از سوی فاوا طراحی شد دشت ورامین بود و قرار بود ۵۰ درصد سد لتیان و ۱۰۰ درصد سد ماملو برای مصرف کشاورزی استفاده شود اما کل آن برای آب شرب استفاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون آب این منطقه به تهران انتقال شده پساب به دشت ورامین منتقل می شود.

وی تصریح کرد: طبق قانون نمی توان اجازه داد هرگونه فاضلاب به شبکه پساب راه پیدا کند و برای اینکه بتوانیم به شهرداری کمک کنیم اگر BOD و COD در حد فاضلاب انسانی پایین بیاید می توان از آن برای مصارفی از جمله کارواش ها استفاده کرد.

بختیاری با تأکید بر اینکه تهران امکان ذخیره بیش از این را ندارد و با وجود خشکسالی دچار مشکل می شود، یادآور شد: تهران امکان بارگذاری جمعیت جدید ندارد و در صورت ایجاد آن باید منابع تأمین شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران خاطرنشان کرد: هدررفت ظاهری تهران ۱۱ درصد است و در ۱۰ سال اخیر هفت درصد هدررفت تهران کاهش پیدا کرده و با توسعه شبکه تهران، از این هدررفت جلوگیری خواهد شد.

وی با بیان اینکه کیفیت آب تهران هیچ مشکلی ندارد، یادآور شد: هیچ گونه آلودگی در آب تهران نداریم. نیترات در آب به زیر شاخص۵۰ رسیده که مطابق با استاندارد جهانی است. تا پنج سال آینده کل مردم تهران از آب واحد استفاده خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نیترات آب تهران استاندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۸۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان

ناظر گمرکات خوزستان، گفت: میزان صادرات در یک ماهه امسال یک میلیون و ۶۶۶ هزار تن به ارزش ۵۲۳ میلیون دلار بود که به لحاظ وزنی ۲۴ درصد و ارزشی ۳۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، بهروز قره‌بیگی، اظهار داشت: میزان درآمد گمرکات خوزستان در یک ماهه امسال 19 هزار و 879 میلیارد ریال بوده که نسبت به سال قبل از آن 30 درصد کاهش داشته است.

وی افزود: میزان صادرات به کشور عراق به عنوان یکی از اهداف راهبردی تجاری استان در مدت یاد شده به میزان 674 هزار تن به ارزش 198 میلیون و 788 هزار دلار بوده که از نظر وزنی 75 درصد و ارزشی 311 درصد رشد داشته است.

قره‌بیگی اظهار کرد: میزان واردات از گمرکات استان نیز در همین مدت یک میلیون و 326 هزار تن به ارزش 628 میلیون دلار بوده که از نظر وزنی 87 درصد و ارزشی 55 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

مدیرکل گمرک اهواز افزود: تعداد مسافران ورودی از مرزهای شلمچه، چذابه و فرودگاه اهواز و مرز دریایی خرمشهر در یک ماهه امسال 118 هزار نفر و تعداد خروجی 177 هزار نفر ثبت شده است.

به گزارش تسنیم، خوزستان به واسطه داشتن هفت بندر تجاری و 2 مرز خاکی سومین استان در امر صادرات و دومین در واردات کشور است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • اژه‌ای: موارد مطروحه باید مطابق قانون باشد
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • جلوگیری از هدررفت آب در بوستان‌ها