Web Analytics Made Easy - Statcounter

پردیس فناوری و صنعتی دانشگاه یزد با همراهی جمعی از دانشجویان و اعضای هیئت علمی متخصص در حوزه‌های مختلف توانسته کود نیترات کلسیم با کیفیت و قدرت جذب بالا تولید کند.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، گروه مهندسی زرین تاک کویر مستقر در پردیس فناوری و صنعتی دانشگاه یزد باهدف افزایش عملکرد کشاورزی پایدار در کنار تغذیه سالم برای جامعه، متکی به تحقیقات و کاربرد اصول علمی، و همراهی جمعی از دانشجویان و اعضای هیات علمی متخصص در حوزه‌های مختلف این صنعت توانسته است با کسب دانش فنی مورد نیاز، کود نیترات کلسیم با کیفیت و قدرت جذب بالا تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جواد قانع مدیر عامل گروه مهندسی زرین تاک کویر هدف از تاسیس این شرکت را افزایش عملکرد کشاورزی با رویکرد تغذیه بهینه عناصر غذایی گیاهان و ترکیبات تخصصی کود‌ها به همراه استفاده از اصلاح کننده‌های خاک و آب عنوان کرد.

جواد قانع با بیان اینکه این شرکت با کمک جمعی از دانشجویان و اعضای هیئت علمی متخصص در حوزه‌های مختلف این صنعت در سال ۱۳۹۳ تاسیس و از سال ۱۳۹۷ در پردیس فناوری و صنعتی دانشگاه یزد شروع به فعالیت کرده است، اظهار داشت: این شرکت با فعالیت‌های آزمایشگاهی و پژوهشی خود بر روی انواع مختلف خاک‌ها، درختان، باغ‌ها و مزارع توانسته است ترکیبات بسیار پیشرفته‌ای را برای افزایش بهره‌وری در حوزه کشاورزی ارایه کند.

وی افزود: شرکت مهندسی زرین تاک کویر یزد با کسب دانش فنی مورد نیاز در راستای حل مشکلات و رفع نیاز‌های کشاورزان اقدام به تولید کود نیترات کلسیم با کیفیت و قدرت جذب بالا کرده است.

به گفته وی، این کود کشاورزی از جمله کود‌های پر مصرف در صنعت کشاورزی بوده که سالانه حدود ۵۰ درصد نیاز کشور از طریق واردات این محصول تامین می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه این کود تولیدی از نظر کیفیت با نمونه‌های خارجی برابری می‌کند، افزود: این مجموعه با تلاش فراوان دانش فنی این ماده را به دست آورد و از نظر قیمت نیز با نمونه مشابه خود قابل رقابت است.

مدیرعامل گروه مهندسی زرین تاک کویر یزد با اشاره به اینکه، تولید این محصول در کشور ضمن افزایش اشتغال، کاهش خروج ارز از کشور را نیز به همراه داشته است، گفت: تولید این کود با توجه به وجود مواد اولیه مورد نیاز آن در داخل کشور و عدم وابستگی به ارز، ارزش افزوده بسیار بالایی را دارد.

قانع افزود: خط تولید صنعتی این محصول با ظرفیت سالانه ۱۰۰۰ تن در سال در شهرک صنعتی نیکو واقع در استان یزد راه‌اندازی شده است.

مدیرعامل گروه مهندسی زرین تاک کویر یزد افزایش مدت نگه‌داری و انبارداری محصولات کشاورزی را مهم ارزیابی کرد که کمک ویژه‌ای به اقتصاد مصرف کننده و تولیدکننده می‌کند.

وی هزینه انبار‌داری و مدت زمان انبارداری محصولات کشاورزی را از جمله عوامل اصلی تعیین کننده در کیفیت محصولات کشاورزی معرفی کرد و افزود: سخت شدن پوسته سلولی میوه و سبزی‌ها که نتیجه مصرف عنصر کلسیم است باعث افزایش ماندگاری و انبارداری آن‌ها می‌شود.

قانع مدیر بازرگانی این شرکت افزود: یکی از اصول رسیدن به کشاورزی پایدار، توجه به تغذیه بهینه کودی گیاهان برشمرد و اظهار داشت: به دنبال رعایت اصول تغذیه گیاهان، افزایش بهره‌وری و کاهش مصرف سموم کشاورزی را در این صنعت بزرگ به همراه دارد.

مدیرعامل گروه مهندسی زرین تاک کویر یزد با اشاره به این شعار شرکت زرین تاک که سلامتی جامعه از مزرعه می‌آید خاطرنشان کرد: جامعه‌ای که با مصرف محصولات سالم تغذیه شوند از رفاه و سلامتی بیشتری برخوردار است.

وی اظهار داشت: باتوجه به افزایش بیماری‌هایی نظیر پوکی استخوان که ناشی از کمبود کلسیم در سبد غذایی افراد بوده، استفاده از کود‌های کلسیمی در محصولات کشاورزی باعث کاهش آمار این چنین بیماری‌ها در جامعه خواهد شد.

مدیرعامل گروه مهندسی زرین تاک کویر یزد مصرف کود‌های کلسیمی را سبب افزایش استحکام دیواره سلولی در برابر آفات دانست و اذعان داشت: عنصر کلسیم در محیط گیاه باعث می‌شود جذب این عنصر به خوبی انجام شود.

قانع از دیگر فعالیت‌های این مجموعه در راستای دسترسی به کشاورزی پایدار به ساخت ترکیبات تخصصی کود‌های کشاورزی برای بهره‌وری بیشتر از منابع آب و خاک اشاره کرد و اظهار داشت: این شرکت ضمن مشاوره‌های تخصصی به کشاورزان، با توجه به نیاز آنان و شرایط هر منطقه کود مورد نیاز را تولید کرده و در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد.

شایان ذکر است، شرکت زرین تاک کویر یزد توانسته است در هفتمین دوره جشنواره جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری کشور، نشان تعهد در مدیریت فناوری و نوآوری را کسب کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری دانشگاه یزد پارک علم و فناوری شرکت دانش بنیان پردیس فناوری و صنعتی دانشگاه یزد محصولات کشاورزی مورد نیاز کود ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۶۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عماد شاهرخی در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به افزایش تولید در بخش کشاورزی، اظهار داشت: تولید گندم از ۱۲۳ هزار تن دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش پیدا کرده است، در حوزه گلخانه هم سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: سطح زیر کشت دانه‌های روغنی از دو هزار و ۲۰۰ هکتار به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است، بیان کرد: برای رفع این مشکل باید از ادوات به‌روز در حوزه برداشت استفاده کرد.

شاهرخی، افزود: پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت در بخش کشاورزی باعث تأمین ادوات و تجهیزات موردنیاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد را در استان داشتیم، گفت: ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد معادل ۵۰۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی به چرخه تولید، بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی که ۱۶ واحد آن واحد پرورش مرغ گوشتی بود به چرخه تولید بازگشت.

شاهرخی با بیان اینکه سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره‌سازی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۲۳ درصد از اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم مربوط به بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: از ۳۰ هزار اشتغالی که سال گذشته در سامانه رصد ثبت شده بود ۳۱۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی بود.

شاهرخی، یادآور شد: در دولت سیزدهم ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 6094999

دیگر خبرها

  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان