Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران گفت: امیدواریم به جایی برسیم که به ضرس قاطع بگوییم کوچکترین آلودگی وارد آب‌ها نمی‌شود، البته اکنون نیز آلودگی که وارد رودخانه‌ها می‌شود به حدی نیست که سلامت آب را تحت‌تاثیر قرار دهد.

به گزارش «انرژی امروز» محمدرضا بختیاری در گفت‌وگو با ایلنا، در خصوص ورود آلایندگی و فاضلاب به مخزن یکی از سدهای تهران اظهار داشت: آب تهران یکی از سالم‌ترین و باکیفیت‌ترین آب‌های دنیا است، ما دو سال است که درگیر کروناییم، حتی در پساب فاضلاب شهرهای بزرگ دنیا مثل پاریس هم ویروس کرونا دیده شد، اما در ایران حتی در پساب خروجی فاضلاب ویروس مشاهده نشد، معنای آن این است که آب در بالاترین سطح استاندارد به مردم ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آب تهران هیچگونه آلودگی میکروبی و ویروسی ندارد

وی با بیان اینکه ما 8 دهم میلی‌گرم بر لیتر کلر به آب اضافه می‌کنیم که بالاترین حد کلرزنی تا جایی است که طعم آب عوض نشود، تاکید کرد: آب تهران کاملا سلامت است و هیچگونه آلودگی میکروبی و ویروسی ندارد و  هر کس ادعایی دارد آب خروجی هر تصفیه‌خانه‌ای را می‌تواند به آزمایشگاه مورد نظر خود ببرد.

نقش ویلاهای غیرمجاز در آلایندگی آب

مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران تصریح کرد: البته در مسیر رودخانه‌ها، ویلاهایی ساخته شده که شرکت آب منطقه‌ای، محیط زیست و وزارت بهداشت رصد می‌کنند تا ویلاهای غیرمجاز تخریب شوند، ویلاهایی هم که مجاز ساخته می‌شوند طبق مبحث 16 مقررات ملی ساختمان ملزم به رعایت استانداردهایی می‌شوند، ممکن است ویلاهای محدودی هم وجود داشته باشد که فاضلاب‌شان وارد رودخانه شود، اگرچه باید با آنها مقابله شود و کسی هم منکر وجودشان نیست، اما آنقدر سهم این آلاینده‌ها کم است که نقشی در ایجاد آلایندگی آب تهران ندارد، زیرا ما خروجی تمام سدها را بلااستثنا آزمایش می‌کنیم و اگر کوچکترین آلایندگی میکروبی وجود داشته باشد آب وارد شبکه نمی‌شود.

هر ثانیه 45 هزار لیتر آب وارد شبکه می‌شود

وی یادآور شد: در تهران هر ثانیه 45 هزار لیتر ، معادل 50 درصد دبی رود کارون آب وارد شبکه می‌شود اگر دو واحد آلاینده هم وارد این میزان آب شود اثر چندانی نخواهد داشت.

اوضاع تصفیه آب پردیس

بختیاری درباره جمع‌آوری فاضلاب شهر پردیس گفت: مسئولیت احداث و جمع‌آوری فاضلاب پردیس با آبفا و مسکن مهر با بنیاد مسکن است، شرکت عمران پردیس قرار بود یک تصفیه‌خانه در باغکمش احداث کند که این کار انجام نشد، تصفیه‌خانه پردیس نیز برای افق 1425 طراحی شده یعنی با یک مدول هم مشکل حل می‌شود اما به دلیل اینکه مسکن مهر نتوانسته بود تصفیه‌خانه را احداث کند ما فاز 2 پردیس را هم اجرا کردیم اکنون بخش زیادی از فاضلابی را که قرار بود توسط تصفیه‌خانه باغکمش تصفیه شود ما وارد تصفیه‌خانه پردیس می‌کنیم، البته چند ماهی است که کار احداث تصفیه‌خانه باغکمش آغاز شده و پیشرفت نسبتا خوبی دارد، به هر ترتیب تا زمانی که آن تصفیه‌خانه تکمیل شود، فاضلاب وارد تصفیه‌خانه وزارت نیرو می‌شود.

وی درباره سلامت آب سد ماملو توضیح داد: تصفیه‌خانه شماره 7، 5 متر مکعب بر ثانیه ظرفیت دارد که برای تامین آب جنوب تهران و جنوب شرق استان تهران (ورامین، قرچک، پاکداشت و پیشوا است) است که 30 درصد این میزان آب به جنوب شرق استان و 70 درصد وارد رینگ تهران شده و منطقه جنوب شرق تا جنوب غرب را پوشش می‌دهد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: قبل از احداث تصفیه‌خانه هفتم و سد ماملو، مردم جنوب تهران صددرصد از منابع آب زیرزمینی استفاده می‌کردند، اکنون با وارد مدار شدن دو فاز تصفیه‌خانه؛ جنوب تهران نیز از آب سطحی تغذیه می‌شود.

وی یادآور شد: نه تنها در سد ماملو بلکه تمامی آب مصرفی در تهران از شمال تا جنوب هیچگونه آلودگی میکروبی و بهداشتی ندارد.

اجازه نمی‌دهیم آب ناسالم وارد شبکه شود

بختیاری بیان داشت: ما آب رودخانه پشت سد و بعد از سد، ورودی و خروجی تصفیه‌خانه را رصد می‌کنیم، مهم آبی است که از تصفیه‌خانه خارج می‌شود،  آبی که از تصفیه‌خانه هفتم خارج می‌شود کاملا سالم است و به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم آب ناسالم وارد شبکه شود.

 

درصد نیترات بالا و پایین می‌شود اما آب آلوده نیست

وی خاطرنشان کرد: ممکن است در برخی مناطق آب سد کم شود و آب چاه وارد مدار شود و درصد نیترات بالا و پایین شود اما به هیچ‌وجه آب آلوده وارد شبکه نمی‌شود ممکن است، حتی ممکن است درصدی آلودگی وارد شود اما با حجم آبی که در شبکه وجود دارد قابل قیاس نیست. اما در هر حال امیدواریم به جایی برسیم که به ضرس قاطع بگوییم کوچکترین آلودگی وارد آب‌ها نمی‌شود، البته اکنون نیز آلودگی که وارد رودخانه‌ها می‌شود به حدی نیست که سلامت آب را تحت‌تاثیر قرار دهد.

برچسب هاآب آلوده شرکت آب و فاضلاب استان تهران (آبفای تهران)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آب آلوده شرکت آب و فاضلاب استان تهران آبفای تهران آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو آب و فاضلاب استان تهران تصفیه خانه وارد شبکه آب تهران آب آلوده شود اما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۸۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ عزیز قیاسی گفت: حسب پایش‌ها، نمونه برداری‌ها و بررسی‌های انجام از واحد‌های خدماتی و تولیدی شهرستان در اردیبهشت ماه امسال، سه واحد خدماتی شامل بیمارستانی، کشتارگاهی و تصفیه فاضلابی به علت آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی مورد اخطاریه زیست محیطی قرار گرفتند.

او افزود: اگر این واحد‌ها در مهلت مقرر رفع آلایندگی نکنند، نام آنها در لیست فصل اول امسال برای پرداخت عوارض سبز (تا ۱/۵ درصد فروش آنها) درج و به امور مالیاتی معرفی می شوند.

مسئول حفاظت محیط زیست نهاوند تأکید کرد: چنانچه واحد‌های تولیدی و خدماتی اقداماتی در زمینه حفظ محیط زیست اعم از ایجاد فضای سبز مشجر غیر مثمر، ساخت سیستم‌های تصفیه خانه ایی، نصب دستگاه‌های غبارگیر کنند هزینه مربوطه مشمول تا ۵۰ درصد بخشودگی مالیاتی می‌ شوند.

دیگر خبرها

  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده